Handelsbetingelser

Hos SS-Network forbeholder vi retten til at ændre og opdater de regler og betingelser, der gælder for, SS-Network. Det vil derfor være vigtigt, at du løbende holder dig opdateret dig omkring vores ændringer.

 

Fortrydelses og reklamationsret

§1 Ved købet fraskrives du din fortrydelsesret øjeblikkeligt og ved at acceptere disse handelsbetingelser giver du samtykke til dette, og til at du som relevante bekendtgørelser og som love beskriver det, vi håber på at det er blevet gjort tydeligt opmærksom på denne fraskrivelse, dette sker i henhold til forbrugeraftaleloven, som muliggør fraskrivelse af muligheden for at pågribe sig fortrydelsesret inden for 14 dage, hvis der tale om et særlige typer produkter, disse særlige produkter omfatter f.eks. Virtuelle produkter, du har naturligvis fortsat reklamationsret if. Købeloven, såfremt at der er fejl eller mangler noget af produktet, gør vi gerne det bedste for at finde en løsning på det.

Betalling

§2 Alt betaling foregår igennem paypal, og det er den mest sikker platform i kan foretage jeres køb over..

Du kan betale med alle slags kort, og du skal bare have et kort tilknyttet til din paypal account. Er du under 18 år så kræver det at du har dine forældre, tilladelse før du køber en server hos os.

Opsigelse af server

§3 Du kan til enhver tid opsige din server, men vi står ikke til regnskab hvis du glemmer at opsige din server til tiden, Hvis du opsiger serveren efter måneden er gået, så trækker den selv beløbet fra din paypal konto,

Som betyder at du ikke kan få dine penge tilbage, da serveren er aktiv og har været i brug, så opsig serveren i god tid.

§3.2 Hvis du opsiger serveren, og derefter går ind på paypal for at lave en sag om tilbage betaling, så kan det kun lade sig gøre, hvis din server ikke har været i brug, som i at du har været logget ind på vores game panel, vi tjekker alt inden vi skriver til netop jer på jeres paypal sag, vi kan se om i har været logget ind, eller om kontoen har været i brug.

 

Data Sikkerhed & Backup

§4 Vi står ikke til regnskab hvis din server har mistet data, det er dit ansvar at holde styr på din egen game server, hvis du ønsker backup af hele din server, så skal du kontakte vores support omkring det, så hjælper de dig med backuppen, vi beholder kun backuppen 2 uger efter den er taget, og derefter bliver den slettet, det er helt på eget ansvar, vi står ikke til regnskab, hvis din server er slettet inden for 2 uger, da du skal sørge for selv at have taget backup af den.

§4.2 Hvis der er ulovlige plugins / data på serverne, så har vi vores ret til at gennemgå serveren og slette den data der ligger på den.

§4.3 Hvis der mangler data på serveren, som firmaet er skyld i, skal du oprette en support sag, men som der står at vi ikke tager ansvar omkring din servers data, du skal selv huske og tage backup

Videresalg af servers

§5 Det er ikke tilladt, hvis du køber en server og derefter sælger den videre, det kan medføre at serveren bliver lukket ned uden varsel.

Misbrug af Bugs, fejl, eller lign.

§6 Hvis en kunde finder en fejl og misbruger den, vil kunden stå til fulde ansvar omkring omkostningerne, går an på hvor stor skade personen har påført.

 

Regler omkring partnerskab

§7 Som partner skal du kunne bevise at du er den rigtige, som vi har lavet partnerskab med, som betyder, hvis du er youtuber så sender vi en kode til din youtube kanal & den skal du angive til os.

§7.2 Hvis en partner udgiver sig for at være en anden, og serveren er blevet sponsoreret, så bliver serveren lukket med det samme & derefter skal personen betale serveren i den tid at den har været oppe, hvis den ikke betales, vil personen blive sendt til inkasso inden for 1 måned.

§7.3 Partnerskabet vare i 3 måneder fra den aftalte tid, for at se om vi skal holde partnerskabet ved lige, med partneren.

Hvis partneren gerne vil stoppe samarbejdet så er det vigtigt at partneren skriver til os, så vi kan få ham / hende til samtale omkring det.
 

VPS Servers & Regler

§8 VPS serverene, må ikke bruges til, Hacking, DDoS, Ulovlige torrents, hvis vi ser at det sker, har vi vores fulde ret til at lukke serverne ned, indtil det er blevet fjernet.

§8.2 Alle serverne køre med ubuntu servers, i har selv mulighed for at vægle hvilke versioner, hvis der ønskes windows server, koster det dog lidt mere.

§8.3 Vi giver support til alt, bare hvis det er til et fair punkt, ellers skal du købe server support, som 24/7/365 dage om året.